Get Started Today
Call us +383(0)49221223
Комерцијалниот тим на Truly Nolen се гордее со проактивна контрола на штетници во рестораните користејќи различни методи, третмани и материјали за да се создаде средина контролирана од штетници. Ја имаме ретката способност не само да вршиме висококвалитетна проактивна контрола на штетници, туку и способност да извршиме корективна контрола на штетници за постоечките зарази. Нашите корективни мерки ни овозможуваат со брза реакција да ги елиминираме германските, американските робачи, одводните муви, форичните муви, овошните муви или мравките.
<Инспекција/>
Рестораните се разликуваат по поставување и уникатни квалитети што резултираат со специфични пристапи за вашиот објект. За да се создаде совршен опсег на услуга, нашите обучени инспектори ќе спроведат „анализа на потребите“ на вашиот ресторан за да утврдат кои протоколи се најсоодветни за вашата установа. Ќе се погрижиме да ја документираме целата тековна активност на штетници, да ги идентификуваме потенцијалните места за засолниште за да спречиме идна активност на штетници и да обезбедиме специфични методи за третман на Truly Nolen за контрола на штетниците во вашиот ресторан.
<Третман/>
Сите услуги ќе започнат со професионален сервис кој ќе го проверува вашиот ресторан за нова активност, потенцијални места за засолниште и услови погодни (услови кои веројатно ќе предизвикаат проблеми). Нашата цел е не само да се грижиме за постоечките штетници, туку и да спречиме појава на идни епидемии на штетници. Техничарот потоа ќе ги исправи сите грижи за штетници што може да преовладуваат пред да премине во проактивна контрола на штетници. Проактивниот третман за контрола на штетници ќе се фокусира на третмани со пукнатини и пукнатини, места за собирање влага, насобрани отпадоци, одводи на подот, погодна опрема, трпезарии, тоалети и надворешноста. По завршувањето на услугата, сервисерот ќе ги соопшти нашите наоди и третман до назначената точка на контакт.
Ресторан инспекција / Фотографии на наезда
Рестораните привлекуваат штетници поради различните видови органски отпад што се произведуваат таму. Фотографиите подолу се примери на професионалци од штетници кои ја проверуваат комерцијалната кујна за да најдат и да ги решат санитарните проблеми.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10